Wednesday, May 26, 2010

Google Chrome 5 (browser)

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι αδιαμφισβήτητα το πιο σημαντικό κομμάτι λογισμικού στον υπολογιστή σας. Περνάτε πολύ από το χρόνο σας στο διαδίκτυο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης: Όταν πραγματοποιείτε αναζήτηση, συνομιλείτε, αποστέλλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάνετε αγορές, έχετε τραπεζικές συναλλαγές, διαβάζετε τις ειδήσεις και βλέπετε βίντεο στο διαδίκτυο, συχνά όλα αυτά τα κάνετε χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης.
Ταχύτητα
Το Chrome έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι γρήγορο με κάθε πιθανό τρόπο: Γρήγορη εκκίνηση από την επιφάνεια εργασίας σας, γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδων μέσα σε δευτερόλεπτα και γρήγορη εκτέλεση πολύπλοκων εφαρμογών ιστού. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Chrome και την ταχύτητα.
Απλότητα
Το παράθυρο περιήγησης του Chrome είναι εκσυγχρονισμένο, λιτό και απλό.
Επίσης, το Chrome περιλαμβάνει λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για αποτελεσματικότητα και εύκολη χρήση. Για παράδειγμα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση και να πλοηγηθείτε από το ίδιο πλαίσιο και να αλλάξετε τη θέση των καρτελών όπως θέλετε — γρήγορα και εύκολα.
Ασφάλεια
Το Chrome έχει σχεδιαστεί προκειμένου να παραμένετε προστατευμένοι και πιο ασφαλείς στον ιστό, με την ενσωματωμένη προστασία έναντι στα κακόβουλα προγράμματα και το ηλεκτρονικό "ψάρεμα" (phishing), πραγματοποιεί αυτόματα ενημερώσεις ώστε το πρόγραμμα περιήγησης να παραμένει ενημερωμένο για τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας και άλλα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λειτουργίες ασφαλείας του Chrome.

Χαράλαμπος Συμεού
x-technology_cy

No comments:

Post a Comment